BlueBox

Eén totaaloplossing voor Kubernetes, CI/CD, OTAP en Cloud, speciaal voor softwareontwikkelteams

Versnel de ontwikkeling van je organisatie en boost de innovatie

Haal het maximale uit je sprints, verkort je time-to-market en lever continue kwaliteit door een unieke combinatie van onze managed services Kubernetes, CI/CD, OTAP en Cloud in één totaaloplossing: de BlueBox.

Versterk je innovatieve imago voor zowel je medewerkers als klanten door je softwareontwikkeling met de BlueBox naar een next level te brengen.

Maximaliseer je ontwikkelcapaciteit

Haal het maximale uit je ontwikkelcapaciteit met pipeline driven feature branching en on-demand testomgevingen. Maak de stap naar een uniforme werkwijze voor het parallel fixen van bugs en ontwikkelen van nieuwe features.

Waarborg de continuïteit met een volledig beheerd, zelfherstellend containerplatform (Kubernetes). Release daarnaast zonder downtime en bespaar op resources door automatisch op- en afschalen. Met de BlueBox kan het!

Wat kan de BlueBox voor jouw ontwikkelproces betekenen?

Wat is de BlueBox?

De BlueBox automatiseert álle werkzaamheden: vanaf het ter review aanbieden van je code (de pull request) tot en met het uitrollen van je applicatie. Ontwikkelteams laten zich niet meer afleiden door DevOps-werkzaamheden.

De BlueBox is een unieke combinatie van onze managed services; Kubernetes, CI/CD, OTAP én Cloud.

De BlueBox biedt jou een geavanceerde managed OTAP-straat, voorzien van CI/CD pipelines die dynamisch meebeweegt met je releasecycli, on Any Cloud.

Lees relevante blogs

Search