Managed OTAP

Breng voorspelbaarheid en snelheid aan in je releasecyclus

Voorspelbaar nieuwe releases uitbrengen

Op een voorspelbare en beheersbare wijze nieuwe features en patches implementeren, dat is het resultaat van een OTAP-ontwikkelstraat. De afkorting OTAP staat voor ontwikkeling, test, acceptatie en productie. Het is een methode voor het ontwikkelen van software. Nadat het ontwikkelteam de fases van de OTAP-ontwikkelstraat zorgvuldig doorlopen heeft wordt de stap naar productie gecontroleerd en probleemloos genomen.

Minimaliseer applicatiefouten tijdens je ontwikkelproces

Voorkom dat je ontwikkelaars dubbel werk uitvoeren bij het ontwikkelen van features en patches. Door structuur in je ontwikkelproces aan te brengen zorg je dat jouw ontwikkelteam eerder fouten opspoort en herstelt waardoor de ontwikkelcyclus wordt versneld en kosten worden verlaagd.

Nationale Spoorwegen brengt de releasecyclus terug van 2 weken naar 2 uur

Lees hoe de NS haar releasecyclus tot het absoluut minimum heeft beperkt.

Wat brengt onze Managed OTAP

Met onze Managed OTAP wordt het uitbrengen van je releases voorspelbaar én reduceren wij middels feature branching jouw releasecyclus tot wel 98%. De OTAP-ontwikkelstraat implementeren wij klantspecifiek on Any Cloud (on premise / housing, public cloud, private cloud) of een combinatie. Wij waarborgen de veiligheid en continuïteit van jouw applicatie in iedere fase van de ontwikkelstraat, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ontdek meer over OTAP

Search