Werken bij ACC ICT

Groeien doen we samen

Leer onze bedrijfscultuur kennen

ACC ICT staat voor samen groeien. Groeien door jezelf te ontwikkelen. Groeien door onze klanten te helpen toekomstbestendig te blijven, door voorop te lopen met de nieuwste technieken. Zo houden we uitdaging in ons werk en blijven we ambitieus. Tegelijkertijd is plezier op ons werk minstens zo belangrijk. Bij ons doen jij én je werk er toe. Je wordt gezien, gewaardeerd en beloond. Integer en respectvol met elkaar omgaan vormen de basis. Ook vakinhoudelijk met elkaar sparren, voor elkaar klaarstaan en onze afspraken nakomen is onderdeel van ons DNA. En niet te vergeten; elkaar complimenten geven en samen successen vieren!
Wij zijn een hecht én echt team. Dit betekent dat we op elkaar kunnen bouwen, samen sparren, elkaar helpen, eerlijk zijn én kritisch naar onszelf durven te kijken. Groeien doen we namelijk samen.
Is je hobby je werk? En wil je nóg beter worden? Dan sluit jouw ambitie aan bij ons team van gedreven specialisten. Wij geloven in onszelf en in elkaar. Samen zijn wij de continuïteit van ACC ICT.

Persoonlijke ontwikkeling, gezamenlijk succes

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. En wij geloven dat ieder zich op zijn of haar eigen manier, op een eigen vakgebied en eigen tempo, ontwikkelt. Daarom werken wij niet met vaste rigide budgetten, wij blijven doorlopend met je in gesprek over wat jij nodig hebt. Jouw ontwikkeling bepaalt ons gezamenlijke succes, dus zo zullen wij dat ook behandelen.

Regelmatig organiseren wij gezamenlijke trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, recent was dat een communicatiestijlen training. Investeren is genereren en stil staan betekent achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Zo simpel is het wat ons betreft.

Meer weten over de groei mogelijkheden bij ACC ICT? Download dan onze career guide.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maak kennis met onze ACC'ers

“Het feit dat ik door mijn klanten word uitgenodigd op personeelsfeestjes zegt mij dat wij iets unieks doen."
Merijn Plaisier,
Lead Engineer
(Partner)

Vacature Alert: ontvang automatisch nieuwe vacatures in je mailbox

Heb je een goed gevoel bij ons als bedrijf, maar zit er op dit moment geen relevante vacature tussen? Dan kun je een open sollicitatie toesturen naar hr@acc-ict.com of je aanmelden voor onze vacature alert!

Zodra er een nieuwe vacature online komt, ontvang je de vacature automatisch in je mailbox!

Volg ons via:

Search