Werken bij ACC ICT

Groeien doen we samen

Leer onze bedrijfscultuur kennen

ACC ICT staat voor samen groeien. Groeien door jezelf te ontwikkelen. Groeien door onze klanten te helpen toekomstbestendig te blijven, door voorop te lopen met de nieuwste technieken. Zo houden we uitdaging in ons werk en blijven we ambitieus. Tegelijkertijd is plezier op ons werk minstens zo belangrijk. Bij ons doen jij én je werk er toe. Je wordt gezien, gewaardeerd en beloond. Integer en respectvol met elkaar omgaan vormen de basis. Ook vakinhoudelijk met elkaar sparren, voor elkaar klaarstaan en onze afspraken nakomen is onderdeel van ons DNA. En niet te vergeten; elkaar complimenten geven en samen successen vieren!
Wij zijn een hecht én echt team. Dit betekent dat we op elkaar kunnen bouwen, samen sparren, elkaar helpen, eerlijk zijn én kritisch naar onszelf durven te kijken. Groeien doen we namelijk samen.
Is je hobby je werk? En wil je nóg beter worden? Dan sluit jouw ambitie aan bij ons team van gedreven specialisten. Wij geloven in onszelf en in elkaar. Samen zijn wij de continuïteit van ACC ICT.

Career Guide

Meer weten over de groei mogelijkheden bij ACC ICT? Download dan onze career guide.

Persoonlijke ontwikkeling, gezamenlijk succes

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. En wij geloven dat ieder zich op zijn of haar eigen manier, op een eigen vakgebied en eigen tempo, ontwikkelt. Daarom werken wij niet met vaste rigide budgetten, wij blijven doorlopend met je in gesprek over wat jij nodig hebt. Jouw ontwikkeling bepaalt ons gezamenlijke succes, dus zo zullen wij dat ook behandelen.

Regelmatig organiseren wij gezamenlijke trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, recent was dat een communicatiestijlen training. Investeren is genereren en stil staan betekent achteruitgang, zeker in ons vakgebied. Zo simpel is het wat ons betreft.

Wij zijn verhuisd! Zie jij jezelf al in ons nieuwe kantoor werken?

Search