Managed
Google Cloud

Jouw Google Cloud omgeving professioneel beheerd en kostenefficiënt geoptimaliseerd.

Managed google

bij ACC ICT is...

Strategie & Ontwerp

Ons team van Google specialisten stelt samen met jou een cloudstrategie op. Of het nu gaat om het beheer van je huidige Google omgeving of een migratie naar Google, vanuit onze best practices stellen wij een ontwerp op die het best aansluit op de wensen, behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap.

24/7 monitoring & support

Voor het garanderen van hoge beschikbaarheid van jouw applicaties zorgen wij ervoor dat jouw Google omgeving en applicaties 24/7 worden gemonitord. Hierdoor signaleren we performance issues vroegtijdig en handelen we proactief om incidenten te voorkomen. Er is 24/7 een engineer beschikbaar om vragen te beantwoorden en snel te handelen in geval van een incident.

dagelijks beheer

Het onderhoud van de Google omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je Google omgeving. We voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

google cost management

Jouw Google cloudomgeving is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je Google kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Benut de voordelen van
Google Cloud

Wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van Google Cloud kent het platform vele voordelen. Kies voor:

Grote flexibiliteit & schaalbaarheid

Betaal naar gebruik voor resources (pay-per-use)

Maak gebruik van een grote hoeveelheid gegevensopslag

Managed Google cloud geschikt
voor organisaties die...

Veel werken met open-source oplossingen. Google Cloud Platform biedt namelijk ondersteuning voor veel veel open-source software, zoals Kubernetes, Docker en Apache Cassandra.

Al gebruikmaken van veel andere diensten van Google als Gmail, Google Drive en Google Calendar. Dit bevordert de integratie met Google Cloud Platform.

veel met machine learning en AI doen. Google Cloud is een voorloper op met hun services. Extra handig voor organisaties die geavanceerde analyse- en automatiseringstaken willen uitvoeren.

Waarom Managed google
bij ACC ICT?

Kubernetes op Google cloud

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je Google Cluod omgeving te ontzorgen met één totaaloplossing waarbij wij Kubernetes op Google Cloud implementeren en beheren.

TEAM van google specialisten

Ons Google team groeit en blijft zich continu doorontwikkelen met het behalen van verschillende Google certificeringen en het bijhouden van onze best practices. Op deze manier blijven we up-to-date over vernieuwingen op het Google platform en hoe deze het beste ingezet moeten worden.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

direct bereikbaar

Het creëren van een waardevolle en duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen voor een partnership. Dit betekent periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de Google Cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de Google cloud?