Managed
Google Cloud

Jouw Google Cloud omgeving professioneel beheerd en kostenefficiënt geoptimaliseerd.

in 3 stappen succes

met Google Cloud

1. Strategie & Ontwerp

Ons team van Google Cloud specialisten stelt op basis van onze best practices een cloudstrategie op die het best aansluit op de behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap. Dit geldt voor zowel beheer van je huidige Google Cloud omgeving als een migratie naar Google Cloud.

2. dagelijks beheer

Het onderhoud van de Google omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je Google omgeving. We voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

3. kosten optimaliseren

Jouw Google Cloud omgeving is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je Google Cloud kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Benut de voordelen van
Google Cloud

Wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van Google Cloud kent het platform vele voordelen. Kies voor:

Grote flexibiliteit & schaalbaarheid

Betaal naar gebruik voor resources (pay-per-use)

Maak gebruik van een grote hoeveelheid gegevensopslag

Managed Google cloud geschikt
voor organisaties die...

Veel werken met open-source oplossingen. Google Cloud Platform biedt namelijk ondersteuning voor veel open-source software, zoals Kubernetes, Docker en Apache Cassandra.

Al gebruikmaken van veel andere diensten van Google als Gmail, Google Drive en Google Calendar. Dit bevordert de integratie met Google Cloud Platform.

Veel met machine learning en AI doen. Google Cloud is een voorloper op met hun services. Extra handig voor organisaties die geavanceerde analyse- en automatiseringstaken willen uitvoeren.

Waarom Managed google
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Samenwerken betekent bij ons een partnership. Dit begint met duidelijke communicatie, korte lijnen en 24/7 support. Daarnaast plannen wij periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in Google Cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

MONITORING & LOGGING

Wij monitoren en loggen jouw IT-omgeving dagelijks. Dit is belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw Google Cloud omgeving en applicaties afspeelt.

Kubernetes op GCP

Wil je werken met Kubernetes? Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je Google Cloud omgeving te ontzorgen met één totaaloplossing waarbij wij Kubernetes op GCP implementeren en beheren.

certificeringen

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Denk ook aan Haven Compliance en Baseline Informatiebeveiliging. Wij bezitten ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de Google Cloud?