Managed
AWS

Maximaliseer je bedrijfsproductiviteit met de kracht van AWS.

Managed AWS

bij ACC ICT is...

Strategie & Ontwerp

Ons team van AWS specialisten stelt samen met jou een cloudstrategie op. Of het nu gaat om het beheer van je huidige AWS omgeving of een migratie naar AWS, vanuit onze best practices stellen wij een ontwerp op die het best past aansluit op de wensen, behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap.

24/7 monitoring & support

Voor het garanderen van hoge beschikbaarheid van jouw applicaties zorgen wij ervoor dat jouw AWS omgeving en applicaties 24/7 worden gemonitord. Hierdoor signaleren we performance issues vroegtijdig en handelen we proactief om incidenten te voorkomen. Er is 24/7 een engineer beschikbaar om vragen te beantwoorden en snel te handelen in geval van een incident.

Dagelijks beheer

Het onderhoud van de AWS omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je AWS omgeving. We voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

AWS cost management

Jouw AWS cloudomgeving is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je AWS kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Benut de voordelen van
AWS

Profiteer van alle voordelen van AWS, kies voor:

Schaalbaarheid: Schaal makkelijk op en af zodat je de omgeving kunt afstellen naar jouw behoefte en betaalt voor wanneer je wat nodig hebt.

Betrouwbaarheid: AWS is gebouwd op basis van beschikbaarheidszones in diverse regio’s over heel de wereld. Om de betrouwbaarheid en schaalbaarheid te vergroten zijn ze gebouwd met redundante stroomtoevoer, verbindingen, netwerkstructuur en aparte faciliteiten.

Beveiliging: Het platform heeft zeer strengebeveiligingsmaatregelen en biedt diverse services voor cloudbeveiliging omervoor te zorgen dat je gegevens en toepassingen veilig zijn. Denk bijvoorbeeldaan AWS Identity en Access Management (IAM).

Managed AWS geschikt
voor organisaties die...

Behoefte hebben aan een flexibele, schaalbare en betrouwbare cloudoplossing is AWS een prima keuze. De services binnen AWS op het gebied van automatisering, beveiliging, opslag en databases maken het gemakkelijk om de IT-infrastructuur blijvend te optimaliseren.

Veel met Linux en open source-software werken is AWS een goede keuze. AWS is namelijk een open source-gebaseerde cloud en biedt een brede ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, databases, programmeertalen en applicaties. Voorbeelden zijn Windows, Linux en Ubuntu.

De komende tijd flink zullen groeien met hun IT-infrastructuur om te voldoen aan fluctuerende vraag naar hun producten / diensten. AWS biedt schaalbare en fleixbiele diensten die organisaties gemakkelijk kunnen gebruiken om hun IT-infrastructuur aan te passen aan de groei van de organisatie.

Waarom Managed aws
bij ACC ICT?

kubernetes op aws

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je AWS omgeving te ontzorgen met één totaaloplossing waarbij wij Kubernetes op AWS implementeren en beheren.

TEAM van AWS specialisten

Ons AWS team groeit en blijft zich continu doorontwikkelen met het behalen van verschillende AWS certificeringen en het bijhouden van onze best practices. Op deze manier blijven we up-to-date over vernieuwingen op het AWS platform en hoe deze het beste ingezet moeten worden.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw AWS omgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

direct bereikbaar

Het creëren van een waardevolle en duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen voor een partnership. Dit betekent periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in AWS is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de AWS cloud?