Managed
AWS

Maximaliseer je bedrijfsproductiviteit met de kracht van AWS.

Managed AWS bij ACC ICT

Deze klanten gingen je voor

In 3 stappen

succes met AWS

1. Strategie & Ontwerp

Ons team van AWS specialisten stelt op basis van onze best practices een cloudstrategie op die het best aansluit op de behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap. Dit geldt voor zowel beheer van je huidige AWS omgeving als een migratie naar AWS.

2. Dagelijks beheer

Het onderhoud van de AWS omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je AWS omgeving. We voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

3. Kosten optimaliseren

Jouw AWS cloudomgeving is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je AWS kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

AWS specialist ACC ICT

Benut de voordelen van
AWS

Profiteer van alle voordelen van AWS, kies voor:

Schaalbaarheid: Schaal makkelijk op en af zodat je de omgeving kunt afstellen naar jouw behoefte en betaalt voor wanneer je wat nodig hebt.

Betrouwbaarheid: AWS is gebouwd op basis van beschikbaarheidszones in diverse regio’s over heel de wereld. Om de betrouwbaarheid en schaalbaarheid te vergroten zijn ze gebouwd met redundante stroomtoevoer, verbindingen, netwerkstructuur en aparte faciliteiten.

Beveiliging: Het platform heeft zeer strengebeveiligingsmaatregelen en biedt diverse services voor cloudbeveiliging omervoor te zorgen dat je gegevens en toepassingen veilig zijn. Denk bijvoorbeeldaan AWS Identity en Access Management (IAM).

Managed AWS geschikt
voor organisaties die...

Behoefte hebben aan een flexibele, schaalbare en betrouwbare cloudoplossing is AWS een prima keuze. De services binnen AWS op het gebied van automatisering, beveiliging, opslag en databases maken het gemakkelijk om de IT-infrastructuur blijvend te optimaliseren.

Veel met Linux en open source-software werken is AWS een goede keuze. AWS is namelijk een open source-gebaseerde cloud en biedt een brede ondersteuning voor verschillende besturingssystemen, databases, programmeertalen en applicaties. Voorbeelden zijn Windows, Linux en Ubuntu.

De komende tijd flink zullen groeien met hun IT-infrastructuur om te voldoen aan fluctuerende vraag naar hun producten / diensten. AWS biedt schaalbare en fleixbiele diensten die organisaties gemakkelijk kunnen gebruiken om hun IT-infrastructuur aan te passen aan de groei van de organisatie.

ACC ICT - gespecialiseerd in Managed AWS

Waarom Managed Aws
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Duidelijke communicatie, korte lijnen met engineers en 24/7 support.

kosten beheersen

Het prijsmodel van AWS kan ingewikkeld worden. Onze specialisten houden continu grip op je AWS kosten.

strategische partner

Samen bepalen wij jouw ideale cloud journey en stap voor stap rollen wij deze uit.

team van specialisten

Wij stellen een multidisciplinair team voor je samen bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten.

beveiliging

Wij zorgen ervoor dat jouw applicaties in AWS altijd aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

monitoring & logging

Wij monitoren en loggen dagelijks jouw AWS-omgeving.

geen vendor lock-in

Maak je geen zorgen over vendor lock-in, wij opereren volledig cloudonafhankelijk.

migratie & integratie

Verhuizen brengt risico's met zich mee. Wij stellen een migratieplan op en voeren dit uit.

Certificeringen

Wij bezitten ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.  

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de AWS Cloud?