Managed
Private Cloud

Speciaal voor bedrijfskritische applicaties die een stabiele voorspelbare kostenstructuur vragen en moeten voldoen aan extreem hoge eisen.

ONAFHANKELIJKE CLOUDINFRASTRUCTUUR

Onze cloudinfrastructuur hebben wij ontworpen en gebouwd om, onafhankelijk van derden, 100% beschikbaarheid te realiseren, waarbij we tegelijkertijd voldoen aan de meest strenge eisen op het gebied van compliance en security.

voOrspelbare kostenstructuur

De private cloud van ACC ICT is ideaal voor bedrijfskritische applicaties die een stabiele en voorspelbare kostenstructuur benodigd hebben en moeten voldoen aan specifieke - vaak strenge - eisen.

CERTIFICERINGEN

Wij zijn in het bezit van een ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 certificering en een ISAE 3402 type II verklaring. Daarnaast beschikken onze datacenters over een reeks aan certificeringen, waaronder de ISO 14001.

voor iedere it-uitdaging

Onze cloudinfrastructuur is volledig in eigen beheer en daardoor geschikt voor bijna iedere IT-uitdaging, zoals; hosting, colocatie, uitwijk, back-up en combinaties hiervan.

CONTINUÏTEITSREGELINGEN

Wij borgen zelfs de continuïteit én de bijbehorende beheersprocessen in geval van een faillissement. De Stichting Continuïteit ACC ICT neemt voor een periode van drie maanden de dienstverlening over en voorkomt datalekken.

DUURZAAMHEID

De datacenters voldoen aan de ISO 14001 certificering voor het verbeteren van de milieuprestaties. Daarnaast voldoen ze tenminste aan de Tier 3 norm, hebben een Power Usage Effectiveness die onder de 1,25 ligt en maken gebruik van groene stroom.

DE ONAFHANKELIJKHEID
van onze private cloud (PHC):

De cruciale elementen van onze PHC kopen wij altijd bij minimaal twee partijen in. Hierdoor voorkomen wij afhankelijkheden van leveranciers. Doordat wij onze diensten onafhankelijk van derden leveren, zijn wij in staat om de volledige verantwoordelijkheid over de dienstverlening te nemen. De PHC is onafhankelijk van:

Datacenter

Geografische locatie

Internet service provider

Van de private cloud voor beheer

Stroomleverancier

Apparatuur

Apparatuur

Glasvezel leverancier

onze phc
private cloud

Garandeert dat jouw gegevens (data) op Nederlands grondgebied staan én dat je voldoet aan de laatste beveiligings- en compliancy eisen. Wij borgen zelfs de continuïteit in geval van een faillissement. De Stichting Continuiteit ACC ICT neemt de dienstverlening in een dergelijk geval voor drie maanden over en draagt er zorg voor dat deze operationeel blijft, de beheerprocessen uitgevoerd worden, datalekken worden voorkomen en de diensten desgewenst overgedragen worden aan een rechtsopvolger. Lees meer informatie over onze continuïteitsregelingen.

Waarom Managed private cloud
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

SECURITY BY DESIGN

Het beveiligen van jouw applicaties in de private cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

KUBERNETES, CI/CD EN OTAP

Het beheer van je totale software ontwikkelproces in één hand met onze diensten: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

ONAFHANKELIJK VAN DERDEN

Bij de inrichting van onze cloudinfrastructuur staat onafhankelijkheid centraal. Wij kopen essentiële onderdelen, zoals; datacenterruimte, internetverbindingen, apparatuur, glasvezelnetwerk, etc. altijd in bij meerdere partijen. Dit geeft de garantie dat jouw applicaties en data altijd veilig beschikbaar zijn, onafhankelijk van derden.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Wij beschikken over certificeringen zoals; ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en daarnaast over een ISAE 3402 type II verklaring. Wij zien de eisen op het gebied van wet- en regelgeving als maar toenemen, waardoor steeds meer bedrijven te maken krijgen met de richtlijnen vanuit DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

Waarom de Nationale Spoorwegen koos voor de Managed Private Cloud van ACC ICT

Bekijk de klantcase

Hoe BCT bij de zoektocht naar een nieuwe cloudprovider bij ACC ICT uitkwam

Bekijk de klantcase

Hoge beschikbaarheid met Kubernetes op een hybride cloudinfrastructuur

Bekijk de klantcase

Maak kennis

met onze

kennis

Wil je meer weten over specifieke onderwerpen? Bekijk dan onze whitepapers.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij maximale beschikbaarheid

en veiligheid voor jouw applicaties?