Managed Kubernetes

Verhoog de performance en ontwikkelsnelheid van je applicatie met je eigen container platform. Gemanaged door een team Kubernetes specialisten.

Contact opnemen
24/7 support en direct contact
Wij helpen je met de overstap naar Kubernetes en dragen zorg voor beheer, onderhoud en updates. Daarnaast heb je een direct aanspreekpunt voor al je vragen.  
Toepasbaar op elke cloud
Onze Managed Kubernetes is geschikt voor applicaties die draaien op elk type cloud. Onze specialisten hebben ervaring in Kubernetes op Azure, AWS, Google Cloud en onze eigen private cloud.
KCSP gecertificeerd
Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die zich Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) mogen noemen. Deze certificering toont aan dat wij succesvol verschillende Kubernetes omgevingen hebben uitgerold voor meerdere klanten.

Kubernetes: optimaal gebruik van resources

Een applicatie die geschikt is om op ieder Cloudplatform te draaien. Het kan met Kubernetes Azure, Kubernetes Google, Kubernetes AWS en zelfs in onze eigen Private Cloud. Wanneer jouw infrastructuur goed is ingericht voor Kubernetes, biedt het de volgende voordelen:

- Automatisch op- of afschalen
- Snelle releases waardoor minder focus op infrastructuur, meer op jouw business
- Applicatie die zichzelf herstelt
- Zonder downtime wordt geüpdatet

Download whitepaper

Waarom ACC ICT als Kubernetes partner?

Geen leverancier maar partnerschap

Sinds 2016 bouwen wij Kubernetes platformen. Met deze platformen garanderen wij continuïteit voor containerapplicaties op ieder type cloudinfrastructuur. Sinds 2021 zijn wij als één van de weinige Nederlandse IT-bedrijven uitgeroepen tot Kubernetes Certified Service Provider (KCSP).

Reken op een partner die met je meedenkt en duidelijk communiceert om een gezamenlijk resultaat te bereiken. Deze aanpak waarin jouw complexe vraagstuk centraal staat, zorgt voor een gestroomlijnde samenwerking met de beste oplossing als uitkomst.

Ruime ervaring met Kubernetes

Toepasbaar op elke Cloudinfrastructuur

Ons Kubernetes team heeft tal van migraties naar Kubernetes uitgevoerd. Wij hebben ruime ervaring in implementatie van Kubernetes op zowel Microsoft Azure, AWS, Google Cloud, Private Cloud én zelfs On Premise.

Gedreven Kubernetes specialisten

Niets voor niets staan onze kernwaarden integer, betrokken, vakmanschap en continuïteit centraal. Ons team bestaat uit gedreven specialisten in hun vakgebied en beschikken over de benodigde Kubernetes certificeringen.

Onze kennis met jou delen

Wil je overstappen op Kubernetes maar wil je dat je eigen medewerkers de basis van Kubernetes snappen? Stuur je collega's dan naar onze gratis Kubernetes training één keer in het kwartaal. Check hier de eerstvolgende training.

Plan een gesprek met onze Kubernetes guru
Jan Stomphorst - Solutions Architect
Maak een afspraak

Het team van EO ging op zoek naar een IT-partner met ruime ervaring en een goede reputatie op het vlak van Kubernetes. ‘Dat is niet ons specialisme,’ zegt Huijser. ‘Daarom zijn we op zoek gegaan naar een hostingpartij die erin gespecialiseerd is dat op een goede, schaalbare manier in te zetten. Na wat uitzoeken en goede gesprekken zijn we bij ACC ICT uitgekomen en hebben wij hen in de arm genomen als Kubernetes-specialist.

Bekijk de klantcase

BCT heeft ACC ICT gekozen als vaste IT-partner.  ‘Waar ACC ICT zich in onderscheidt is dat zij zich willen verdiepen in de biotoop van de klant. Zij willen begrijpen wat BCT doet als softwarehuis, wat onze klanten doen en waarom wij bepaalde eisen stellen,’ aldus Storcken. ACC ICT neemt in dit partnership de rol als serviceprovider voor klanten die nog on premise draaien op zich en is tegenwoordig ook preferred cloud partner voor nieuwe klanten van BCT.

Bekijk de klantcase

Met de Bluebox oplossing van ACC ICT kunnen we efficiënter van onze resources gebruik maken, door alleen een testomgeving op te zetten wanneer dat nodig is. En daarna meteen weer af te bouwen. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is dat we zo meerdere tests tegelijk kunnen uitvoeren, in gescheiden omgevingen. Voorheen gebeurde alles op één testomgeving en moest de ene feature wachten op de andere.’

Bekijk de klantcase

Meer weten over Managed Kubernetes van ACC ICT?

Maak een belafspraak

Kubernetes meetups in 2022

In 2022 breiden we de meetups over Kubernetes uit. We organiseren:

Technische masterclasses bedoeld voor technische specialisten waarbij je Kubernetes zelf ervaart met het inrichten van een cluster.

Kennissessies
over wat de impact van Kubernetes is op je organisatie.

Kubernetes en Security, waarin we ingaan op de veiligheid van je applicatie in combinatie met Kubernetes.
Meld je aan voor de volgende meetup

Efficiënter ontwikkelen door containerisatie

Optimaliseer je ontwikkelcapaciteit doordat applicaties zich altijd en overal hetzelfde gedragen, ongeacht de cloudinfrastructuur waarop ze draaien. Dat kan door gebruik te maken van containerisatie met behulp van bijvoorbeeld docker. De containers beschikken over alle onderdelen die nodig zijn om de applicatie te draaien. Hierdoor gedragen de containers zich in iedere fase van het ontwikkelproces (OTAP-proces) consistent. Dat levert veel tijd op want applicaties troubleshooten die zich tijdens productie anders blijken te gedragen dan tijdens het testen behoort tot het verleden.

Ontdek meer over Kubernetes & Docker

5/10/2022
Leestijd:
5

Wat is Kubernetes

22/8/2022
Leestijd:
5

De voordelen van Kubernetes op AWS

19/8/2022
Leestijd:
5

Kubernetes op Azure: wat zijn de voordelen?

Search