Managed
Kubernetes

Kies voor super snel releasen, automatisch op- en afschalen en real-time updaten met Kubernetes.

TOEPASBAAR OP ELKE CLOUD

Managed Kubernetes op elk type cloud. Onze specialisten hebben kennis en ervaring met Kubernetes-omgevingen op Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), onze private cloud en zelfs on premise.

kcsp GECERTIFICEERD

Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die zich Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) mogen noemen. Wij hebben een bewezen track record op het gebied van beheer en implementaties van Kubernetes-omgevingen.

gegarandeerde beschikbaarheid

Wij hebben onze blueprint in house ontwikkeld.  Hiermee standaardiseren en automatiseren wij de uitrol van Kubernetes implementaties inclusief networking, logging, monitoring, databases, etc. zodat de totaaloplossing volledig doorgetest uitgerold wordt. Het resultaat; een beschikbaarheid grenzend aan 100%.

ervaring sinds 2016

Onze specialisten beschikken samen over nagenoeg iedere Kubernets-certificering. Een groot verschil met 2016, toen wij als early adopter zijn gestart met het bouwen van Kubernetes-platformen.

kubernetes:
Optimaal gebruik van resources

Kubernetes is een geavanceerd en krachtig open sourceplatform, dat in 2014 is gelanceerd door techgigant Google. Met het platformzijn container-gebaseerde applicaties te orchestreren. Alle onderdelen van het Kubernetes-platform draaien in containers, dit maakt het platform uitermate beheersbaar en schaalbaar. Kubernetes biedt de volgende voordelen:

Super snel nieuwe features en updates uitrollen

Updaten zonder downtime

Automatisch op- of afschalen

Veilige dataopslag

Één taal voor alle onderdelen

Geschikt voor ieder type cloud

OVERSTAPPEN NAAR
Kubernetes

Kubernetes wint gestaag aan populariteit onder softwareontwikkelaars. Voordat de overstap gemaakt wordt worstelen veel bedrijven nog met vragen zoals:

Is jouw applicatie klaar voor Kubernetes?

Hoe bereid je je ontwikkelteam voor?

Wat levert Kubernetes nou eigenlijk op?

In deze whitepaper nemen we de belangrijkste zaken door waar je op moet letten wanneer je serieus overweegt om Kubernetes in te zetten voor jouw organisatie.

Waarom Managed Kubernetes
bij ACC ICT?

de transitie van monoliet naar microservices

Eén managed omgeving waarin zowel het platform voor de traditionele monolithische applicaties, databases als de microservices ondergebracht zijn. Zo faciliteren wij het afbouwen van de monoliet en het gelijktijdig opbouwen van de containerapplicaties. Gedurende de gehele transitie waarborgen wij de veiligheid, continuïteit en performance van het gehele applicatielandschap.

multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

direct bereikbaar

Wij staan 24x7 voor je klaar, onze korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd direct in contact gebracht wordt met een specialist die jouw omgeving kent én jouw taal spreekt.

compleet beheer

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

combineren met ci/cd en otap

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

monitoring & logging

Monitoring verzorgen wij om snel en adequaat potentiële verstoringen proactief te verhelpen. Door middel van logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

certificeringen en toezichthouders

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

Waarom de EO koos voor Managed Kubernetes op Azure (AKS)

Bekijk de klantcase

masterclass

Kubernetes

Ieder kwartaal organiseren wij masterclasses waar de focus op Kubernetes ligt. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze masterclasses plaatsvinden? Meld je hieronder aan.

Jan Stomphorst
Sr. Solutions Architect

Klaar om met behulp van kubernetes

razendsnel vooruit te gaan met je applicatie?