Managed
Kubernetes

Kies voor super snel releasen, automatisch op- en afschalen en real-time updaten met Kubernetes.

TOEPASBAAR OP ELKE CLOUD

Managed Kubernetes op elk type cloud. Onze specialisten hebben kennis en ervaring met Kubernetes-omgevingen op Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), onze private cloud en zelfs on premise.

kcsp gecertificeerd

Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die zich Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) mogen noemen. Wij hebben een bewezen track record op het gebied van beheer en implementaties van Kubernetes-omgevingen.

ervaring sinds 2016

Onze specialisten beschikken samen over nagenoeg iedere Kubernetes-certificering. Een groot verschil met 2016, toen wij als early adopter zijn gestart met het bouwen van Kubernetes-platformen.

Jouw kubernetes omgeving
volledig ontzorgd

Kubernetes is een geavanceerd en krachtig open source platform dat veel voordelen biedt. Echter, komt er veel kijken om Kubernetes succesvol te integreren:

Het vereist een steile leercurve voor alle componenten

Het voorkomen van veiligheidsrisico’s bij implementatie en beheer

Een onderliggende infrastructuur die meeschaalt met de vraag

Integratie met bestaande systemen zoals monitoring, CI/CD-tools en logging

Ons team van Kubernetes specialisten staat 24/7 voor je klaar. Wij zorgen voor complete ontzorging van jouw Kubernetes omgeving en een succesvolle integratie binnen je huidige IT-landschap.

OVERSTAPPEN NAAR
Kubernetes

Kubernetes wint gestaag aan populariteit onder softwareontwikkelaars. Voordat de overstap gemaakt wordt worstelen veel bedrijven nog met vragen zoals:

Is jouw applicatie klaar voor Kubernetes?

Hoe bereid je je ontwikkelteam voor?

Wat levert Kubernetes nou eigenlijk op?

In deze whitepaper nemen we de belangrijkste zaken door waar je op moet letten wanneer je serieus overweegt om Kubernetes in te zetten voor jouw organisatie.

Waarom Managed Kubernetes
bij ACC ICT?

transitie monoliet naar microservices

Wij faciliteren het afbouwen van de monoliet en het gelijktijdig opbouwen van de containerapplicaties. Gedurende de gehele transitie waarborgen wij de veiligheid, continuïteit en de performance van het gehele applicatielandschap.

multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in Azure is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

combinatie met ci/cd en otap

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je cloudomgeving to ontzorgen met één totaaloplossing bestaande uit: Managed Kubernetes, Managed CI/CD en Managed OTAP.

monitoring & logging

Wij monitoren en loggen jouw IT-omgeving dagelijks. Dit is belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw Kubernetes omgeving en applicaties afspeelt.

certificeringen

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Denk ook aan Haven Compliance en Baseline Informatiebeveiliging. Wij bezitten ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.

Waarom de EO koos voor Managed Kubernetes op Azure (AKS)

Bekijk de klantcase

masterclass

Kubernetes

Het gehele jaar door organiseren wij masterclasses waar de focus op Kubernetes ligt. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze masterclasses plaatsvinden? Meld je hieronder aan.

Wij zijn sinds 2021
Kubernetes Certified Service Provider

klaar om met kubernetes
razendsnel vooruit te gaan met je applicatie?