Managed
Azure

Jouw Azure omgeving beheerd door een dedicated team van specialisten.

in 3 stappen succes

met jouw Azure Cloud

1. Strategie & Ontwerp

Ons team van Azure specialisten stelt op basis van onze best practices een cloudstrategie op die het best aansluit op de behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap. Dit geldt voor zowel beheer van je huidige Azure omgeving als een migratie naar Azure hosting.

2. dagelijks beheer

Het onderhoud van de Azure omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je services binnen Azure. Wij voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

3. kosten optimaliseren

Jouw Azure cloud is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je Azure kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Jouw azure omgeving
‍‍volledig ontzorgd

Het optimaal functioneren van jouw applicatielandschap vereist een cloudomgeving die veilig en beschikbaar is, altijd en overal.
Wij begrijpen dat dit een flinke uitdaging is, vooral bij gebrek aan tijd, kennis en vakmanschap.

Ons team van Azure specialisten beschikt over de benodigde certificeringen, kennis en vaardigheden om jouw organisatie te begeleiden bij het selecteren, implementeren en onderhouden van jouw Azure omgeving.

grip op Kosten in Azure cloud
De ultieme handleiding

Het optimaliseren van de kosten in Azure cloud wordt steeds meer een aandachtspunt bij veel organisaties. De kosten zijn niet altijd inzichtelijk en fluctueren geregeld. In deze handleiding gaan we in op:

Analyseer je behoeften in Azure

Continue monitoring en uitgaven

Je cloudgebruik en -kosten optimaliseren

"Wij zochten de combinatie van systeembeheer, private cloud, Azure en Kubernetes bij één IT-partner"

Bekijk de klantcase

Waarom Managed AZure
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Samenwerken betekent bij ons een partnership. Dit begint met duidelijke communicatie, korte lijnen en 24/7 support. Daarnaast plannen wij periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Multidisciplinair team

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in Azure is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

MONITORING & LOGGING

Wij monitoren en loggen jouw IT-omgeving dagelijks. Dit is belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw Azure omgeving en applicaties afspeelt.

Kubernetes op Azure

Wil je werken met Kubernetes? Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je Azure omgeving te ontzorgen met één totaaloplossing waarbij wij Kubernetes op Azure implementeren en beheren.

Certificeringen

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Denk ook aan Haven Compliance en Baseline Informatiebeveiliging. Wij bezitten ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 type II.  

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de Azure Cloud?