Managed
Azure

Jouw cloudomgeving beheerd door een dedicated team van Azure specialisten.

Managed AZure

bij ACC ICT is...

Strategie & Ontwerp

Ons team van Azure specialisten stelt samen met jou een cloudstrategie op. Of het nu gaat om het beheer van je huidige Azure omgeving of een migratie naar Azure, vanuit onze best practices stellen wij een ontwerp op die het best aansluit op de wensen, behoeften en uitdagingen van jouw applicatielandschap.

24/7 monitoring & support

Voor het garanderen van hoge beschikbaarheid van jouw applicaties zorgen wij ervoor dat jouw Azure omgeving en applicaties 24/7 worden gemonitord. Hierdoor signaleren we performance issues vroegtijdig en handelen we proactief om incidenten te voorkomen. Er is 24/7 een engineer beschikbaar om vragen te beantwoorden en snel te handelen in geval van een incident.

dagelijks beheer

Het onderhoud van de Azure omgeving bestaat onder andere uit het doorvoeren van versie-upgrades, security patches en aanpassingen aan je Azure omgeving. We voorkomen incidenten met onze hoge security standaarden en garanderen de continuïteit die jouw applicatielandschap vereist.

azure cost management

Jouw Azure cloudomgeving is continu in ontwikkeling en de kosten kunnen daardoor moeilijk voorspelbaar zijn. Om grip te houden op je Azure kosten, worden deze regelmatig door één van onze cloud architecten geanalyseerd om te bepalen of er optimalisaties mogelijk zijn.

Benut de voordelen van
Azure

Wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van Azure kent het platform vele voordelen. Kies voor:

Grote flexibiliteit & schaalbaarheid

Betaal naar gebruik voor resources (pay-per-use)

Verregaande integratie met je huidige (Microsoft) software

Kosten optimaliseren in Azure
De ultieme handleiding

Azure betekent niet automatisch lagere kosten

Beheer van de Azure omgeving door ACC ICT

Continu monitoring en uitgaven

Je cloudgebruik en -kosten optimaliseren

Managed Azure in combinatie met Kubernetes (AKS)

Waarom Inforit koos voor Managed Kubernetes op een hybride cloud

Bekijk de klantcase

Waarom Managed AZure
bij ACC ICT?

direct bereikbaar

Het creëren van een waardevolle en duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen voor een partnership. Dit betekent periodiek overleg op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

TEAM van azure specialisten

Ons Azure team groeit en blijft zich continu doorontwikkelen met het behalen van verschillende Azure certificeringen en het bijhouden van onze best practices. Op deze manier blijven we up-to-date over vernieuwingen op het Azure platform en hoe deze het beste ingezet moeten worden.

COMPLEET BEHEER

Focus zonder afleiding op je corebusiness. Dat is waarom wij het proactief en correctief beheer uitvoeren. Dit betekent het automatisch uitvoeren van (security) updates, het verhelpen van verstoringen en het beheer en onderhoud van jouw cloudomgeving en applicaties.

MONITORING & LOGGING

Potentiële verstoringen worden proactief voorkomen door de inzet van onze geavanceerde monitoringssystemen. Door middel van onze logging leggen wij vast welke acties er door wie en wanneer op welke onderdelen van de IT-omgeving zijn uitgevoerd. Belangrijk voor certificeringen, om een mogelijk datalek in beeld te brengen én om inzichtelijk te hebben wat zich allemaal op jouw cloudomgeving en applicaties afspeelt.

KUBERNETES op Azure (AKS)

Haal het maximale uit je ontwikkelproces door je Azure omgeving to ontzorgen met één totaaloplossing waarbij wij Kubernetes op Azure implementeren en beheren.

MULTIDISCIPLINAIR TEAM

Wij stellen een multidisciplinair team ter beschikking. De teamlead fungeert als aanspreekpunt (Single Point of Contact) en stuurt het team aan bestaande uit cloud-, security- en netwerkspecialisten. De juiste expertise in het team en periodiek overleg, zowel strategisch, tactisch als operationeel voor een waardevolle en duurzame relatie.

CERTIFICERINGEN EN TOEZICHTHOUDERS

Eisen die worden gesteld op het gebied van wet- en regelgeving nemen alsmaar toe. Naast de certificeringen als ISO9001, ISO 27001, NEN 7510 en een ISAE 3402 type II krijgen steeds meer bedrijven te maken met de richtlijnen vanuit de DNB, AFM en natuurlijk de AVG. Ook Haven Compliance en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) zijn meer en meer vraagstukken waar onze klanten ondersteuning bij vragen.

security by design

Het beveiligen van jouw applicaties in de public cloud is een vak apart, vandaar dat er altijd een security specialist onderdeel van het team is. Bij iedere verandering worden de beveiligingsrisico’s in kaart gebracht en gemitigeerd.

Marijn Lergner
Lead Engineer

Wil jij volledig ontzorgd worden

in de Azure cloud?