Softwareontwikkeling

Jouw softwareontwikkelproces continu verbeteren. Wij doen het.

Geef je ontwikkelsnelheid een boost met de BlueBox

Door de BlueBox benut jouw organisatie de volledige softwareontwikkelcapaciteit. De BlueBox combineert de managed services Kubernetes, CI/CD, OTAP én Cloud. Door deze unieke combinatie worden in één keer alle DevOps-werkzaamheden vanaf het ter review aanbieden van code (de pull request) tot en met het uitrollen van jouw applicatie volledig geautomatiseerd.
Breng voorspelbaar nieuwe releases uit en minimaliseer applicatiefouten met een OTAP-straat
Managed OTAP
Efficiënter ontwikkelen en optimaal gebruik van resources met Kubernetes
Managed Kubernetes
Verhoog je ontwikkelcapaciteit en verkort je time-to-market door inzet van CI/CD
Managed CI/CD

Onze werkwijze voor softwareontwikkelteams: OTAP-journey

Met onze OTAP-journey bepalen wij gezamenlijk jouw stip op de horizon en werken daar vervolgens via verschillende fases naartoe. Hierbij bepalen we per fase altijd eerst de Return on Investment, zo borgen wij dat de investeringen terugverdiend worden. Door onze werkwijze zijn wij al jarenlang de vaste IT-partner van vele softwareontwikkelaars van bedrijfskritische applicaties die waarde hechten aan een hoge continuïteit en korte releasecycli.
Of het nu gaat om het orchestreren van je applicatie met Kubernetes, het implementeren van een CI/CD pipeline, óf het ontwikkelen van een zeer complexe infrastructuur die voldoet aan specifieke wet- en regelgeving; onze werkwijze is altijd hetzelfde.

Join the club

Waarom softwareontwikkelaar De Voorkant samenwerkt met ACC ICT

Lees de afwegingen van De Voorkant bij het kiezen van hun IT-partner voor Bkr Connect en waarom de OTAP-methode voor hun de juiste keus was.

Wil je weten wat wij voor jouw softwareontwikkeling kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Search