ACC ICT behaalt nieuwe waarborg: ISAE 3402 type II-verklaring.

ACC ICT beschikt met ingang van 2018 over een ISAE 3402 type II-verklaring, een veelgebruikte richtlijn voor het betrouwbaar verwerken van financiële gegevens. De verklaring garandeert inhoudelijke correctheid van de gegevens die wij voor onze klanten verwerken. Door middel van ISAE 3402 kunnen onze opdrachtgevers terugkerende toetsingsprocessen met hun accountants vereenvoudigen.

Het gaat om ISAE 3402 type II. Dat wil zeggen dat ACC ICT over het afgelopen halfjaar heeft aangetoond dat de nodige maatregelen effectief zijn toegepast. Dit is door een geaccrediteerde IT-auditor (RE) vastgesteld. De ISAE 3402-verklaring is na ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 een nieuw bewijs van de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze dienstverlening.

Klik hier voor een overzicht van onze certificeringen

Continuïteit en transparantie
Paul Bijleveld, managing director: “Met de verklaring garanderen wij onze klanten niet alleen dat we de maatregelen en processen op orde hebben, maar ook dat deze daadwerkelijk effectief geïmplementeerd zijn. Het is weer een mooie stap voorwaarts voor ons en onze opdrachtgevers. Die zien wet- en regelgeving namelijk als maar strikter en worden tegelijkertijd steeds afhankelijker van hun IT-omgeving.”

Marijn Lergner, kwaliteitsmanager: “Ik ben blij dat we weer een volgende stap hebben gezet in onze dienstverlening. Kwaliteit, procesverbetering en ook informatiebeveiliging zitten in ons DNA. Dat bevestigen we met onze certificeringen en nu opnieuw met deze ISAE 3402-verklaring. Wij zijn en blijven de vooruitstrevende hosting- en IT-partner voor veel organisaties.”

Paul Bijleveld en Werner Halfman met de ISAE 3402-verklaring