Onze kennis delen wij graag met bevlogen vakgenoten

Masterclass Kubernetes, continuous delivery

Meld u nu aan voor onze Kubernetes Masterclass en maak een vliegende start! Na de Masterclass krijgt u toegang tot de LinkedIn groep; Kubernetes Professionals Community. Via deze groep staat u in direct contact met Kubernetes-cursisten en -experts zodat u ook na de cursus ervaringen kunt uitwisselen en van elkaar kunt blijven leren. U kunt zich inschrijven voor:

 • Editie 24: 25 augustus 2020 – webinar
 • Editie 23: 28 juli 2020 – webinar (Vol)
 • Editie 22: 23 juni 2020 – webinar (Vol)
 • Editie 21: 26 mei 2020 – webinar (Vol)
 • Editie 20: 23 april 2020 (Vol)
 • Editie 19: 25 februari 2020 (Vol)

De masterclass wordt verzorgd door Jan Stomphorst, IT-architect bij ACC ICT en expert op het gebied van Kubernetes. Tijdens de masterclass zal Jan zich vooral richten op continuous delivery. Hierbij staat het deployen van applicaties zonder downtime centraal. Door kennis te maken met dit proces brengen wij u als software ontwikkelaar (of online dienstverlener) een stap dichter bij om uw klanten continuïteits- en kwaliteitsgaranties af te kunnen geven.

Gelet op de grote belangstelling en mensen die zich op het allerlaatste moment afmelden hebben wij besloten een noshow-fee in rekening te brengen, voor meer informatie zie: voorwaarden.

Wanneer: Op dinsdag 25 augustus, van 9:00 tot 13:00 uur. Vanwege het coronavirus zal het een interactieve webinar zijn. Vlak voor de webinar ontvangt u van ons een link om de live webinar te bekijken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u tijdens dit webinar uw eigen Kubernetes cluster kunt bouwen.
Waar: Online Quotes Masterclass
Voor wie: DevOps-teamleden en softwareontwikkelaars.

 

Voorwaarden:

  • Maximaal twee aanmeldingen per bedrijf
  • Tijdens deze interactieve workshop doet u zelf hands-on kennis en ervaring op, wij adviseren u daarom uw laptop mee te nemen.
  • Indien er op een specifieke datum te veel afmeldingen ontvangen worden, dan behouden wij ons het recht voor de workshop te laten vervallen. Uiteraard zullen wij de resterende inschrijvers een alternatieve datum aanbieden.

Wilt u vóór de Masterclass Kubernetes met ons van gedachten wisselen over Kubernetes, Docker of andere cloud- / continuïteitsvraagstukken? Stuur onze expert Jan Stomphorst dan een mail!

Download onze whitepaper: “De OTAP-ontwikkelstraat” »