Managed Kubernetes

Verhoog de performance en ontwikkelsnelheid van je applicatie met je eigen container platform. Gemanaged door een team Kubernetes specialisten.

Blijf op de hoogte van onze masterclasses Kubernetes

Meer informatie

Gecertificeerde Kubernetes specialist (KCSP)


ACC ICT is als één van de weinige Nederlandse bedrijven Kubernetes Certified Service Provider (KCSP). Deze certificering hebben wij behaald doordat wij, middels referentieklanten, hebben aangetoond succesvol Kubernetes-platformen uit te rollen op onze private cloud, de public cloud van Microsoft (Azure Kubernetes Services) en on premise (infrastructuur van klanten). Op al deze infrastructuren voeren wij voor onze klanten het dagelijkse beheer, updates en onderhoud uit.

Naast onze KCSP-certificering, hebben we een team vol specialisten die tevens hun CKA (Certified Kubernetes Administrator) hebben behaald.

Managed Kubernetes bij ACC ICT

Groei en ontwikkeling versnellen door focus op je applicatieontwikkeling en het maximale uit je sprints halen. Dat is wat je wil. Voorkom afleiding door beheer en ad hoc werkzaamheden op complexe container platformen. Draag de verantwoordelijkheid voor de 24/7 beschikbaarheid van jouw containerapplicatie over aan een Kubernetes Certified Service Provider.

Onze Managed Kubernetes diensten zijn specifiek bedoeld voor softwareontwikkelteams die de voordelen van Kubernetes maximaal willen benutten en tegelijkertijd de DevOps-verantwoordelijkheden uit handen willen geven. Sinds 2016 bouwen wij Kubernetes platformen. Met deze platformen garanderen wij continuïteit voor containerapplicaties op ieder type cloudinfrastructuur én on premise.

Optimaal gebruik van resources met Kubernetes

Een applicatie die zichzelf herstelt, zonder downtime wordt geüpdatet, automatisch op- en afschaalt en natuurlijk geschikt is om op ieder cloufdplatform te draaien. Het kan met Kubernetes. Kubernetes is een geavanceerd en krachtig opensource platform dat in 2014 is gelanceerd door techgigant Google. Dit platform is ideaal om container-gebaseerde applicaties te orchestreren. Kubernetes is dé tool voor softwareontwikkelteams om efficiënt en cloudonafhankelijk bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen, automatisch te schalen, continuïteit te waarborgen en up-to-date te houden.

Meer weten over Managed Kubernetes van ACC ICT?

Maak een belafspraak

Kubernetes bij ACC ICT is...

Ruime ervaring met AKS
Wij helpen meerdere klanten die Kubernetes op Azure hebben draaien. Van startups tot grote softwareontwikkelteams. Wij helpen je met de overstap naar Kubernetes en dragen zorg voor beheer, onderhoud en updates. 24/7.
Toepasbaar op elke infrastructuur
Onze Managed Kubernetes is geschikt voor applicaties die draaien op de public cloud, private cloud en zelfs on premise. Onze specialisten hebben ruime kennis en ervaring om ook jouw applicatie naar een hoger niveau te brengen.
Onze kennis met jou delen
Wil je overstappen op Kubernetes maar wil je dat je eigen medewerkers de basis van Kubernetes snappen? Stuur je collega's dan naar onze gratis Kubernetes training één keer in het kwartaal. Check hier de eerstvolgende training.

Efficiënter ontwikkelen door containerisatie

Optimaliseer je ontwikkelcapaciteit doordat applicaties zich altijd en overal hetzelfde gedragen, ongeacht de cloudinfrastructuur waarop ze draaien. Dat kan door gebruik te maken van containerisatie met behulp van bijvoorbeeld docker. De containers beschikken over alle onderdelen die nodig zijn om de applicatie te draaien. Hierdoor gedragen de containers zich in iedere fase van het ontwikkelproces (OTAP-proces) consistent. Dat levert veel tijd op want applicaties troubleshooten die zich tijdens productie anders blijken te gedragen dan tijdens het testen behoort tot het verleden.

Ontdek meer over Kubernetes & Docker

28/4/2022
Leestijd:
6

Kubernetes 1.24: de top 5 verbeteringen

7/6/2020
Leestijd:
8 minuten

Unikernels: wat zijn het en wanneer zijn ze nuttig?

20/4/2020
Leestijd:
3 minuten

Kubernetes 1.18: meer functionaliteit en een verbeterde betrouwbaarheid

Search