Managed Cloud

Welke Cloudinfrastructuur past het beste?

Managed Cloud

Veiligheid én continuïteit, de zekerheid dat jouw bedrijfskritische IT-omgeving in goede handen is, dat is exact wat wij onze klanten sinds 1977 bieden.

Een voor jou specifiek samengesteld team garandeert dat je bedrijfskritische IT-omgeving 24 uur per dag, 7 dagen per week nauwlettend wordt bewaakt en pro-actief acteert ter voorkoming van calamiteiten.

Samen met jouw Single Point of Contact (SPOC) stem je KPI's als continuïteit, security en compliancy exact af. Vervolgens leggen we deze vast in een op maat gemaakte Service Level Agreement (SLA).

Onze Managed Cloud leveren wij on any cloud (on premise / housing, public cloud, private cloud).

99,9995% beschikbaarheid voor Nederlandse Spoorwegen

Bekijk hoe onze Managed Cloud oplossing voor de NS een extreem hoge beschikbaarheid heeft opgeleverd in meer dan 8 jaar tijd.
Manage je Service Level Agreement (SLA) investeringen
Garanties en investeringen in balans door een afgestemde SLA. Wij stemmen onze dienstverlening exact af op de door jouw gewenste zekerheden op het gebied van; continuïteit, security, compliancy, wet- en regelgeving, beheer, datascheiding, dataveiligheid, exit scenario’s, kosten en nog heel veelmeer.
Een dedicated team voor jouw organisatie
Wij borgen de specifieke kennis over jouw IT-omgeving door een dedicated team van specialisten samen te stellen. Daarnaast werken wij met één aanspreekpunt (Single point of Contact) zodat de lijnen kort blijven en de coördinatie tussen verschillende vakgebieden en projecten vlekkeloos verloopt.
Any time on any cloud
Any time on any cloud managen wij jouw IT-omgeving, ongeacht het type cloudinfrastructuur. Maak efficiënt gebruik van de verschillende mogelijkheden in cloudomgevingen. Profiteer maximaal van de voordelen die de verschillende (private en/of public) clouds jouw IT-omgeving bieden.

Managed On Premise / Housing

On Premise / Housing zodat de continuiteit van de IT-omgeving onafhankelijk van de cloud en internetverbindingen gewaarborgd is. Hier wordt vaak voor gekozen indien de gehele productie op één geografische locatie plaatsvindt.

Managed Cloud diensten op je eigen cloudinfrastructuur, ongeacht of deze op jouw klantlocatie (on premise) of in een datacenter (Housing/Colocatie) ondergebracht zijn. Uiteraard behoort een combinatie van klantlocatie en datacenter of een combinatie met een (publieke of private) Cloud ook tot de mogelijkheden.

Managed Public Cloud

Public cloudplatforms maken het opzetten en beheren van IT-omgevingen relatief eenvoudig. Door de flexibiliteit ideaal voor een snelgroeiende organisatie waarvoor de eisen vanuit wet- en regelgeving beperkt zijn. Daarnaast is de public cloud uitermate geschikt voor Edge Computing én grote / specifieke (kortstondige) workloads.

Is een public cloud voor jouw organisatie de best passende oplossing? Dan sluit onze Managed Public Cloud hier naadloos op aan. Wij maken gebruik van de toonaangevende internationale cloudplatforms: AWS, Azure en Google Cloud.

Managed Private Cloud

De private cloud is ideaal voor bedrijfskritische IT-omgevingen waarbij rekening gehouden dient te worden met specifieke beveiligingseisen, wet- en regelgeving, toezichthouders, compliancy-eisen, certificeringen, dataopslag, -transport en/of kosten.

Wij leveren onze Managed Cloud diensten op de private cloud van derden en op onze eigen private cloud.

Wij beschikken over een eigen private cloud, genaamd de Private Hybrid Cloud (PHC).

Managed Hybrid Cloud

Hybrid cloud, alle voordelen van public en private clouds in één cloudinfrastructuur. Ideaal voor organisaties die efficiënt gebruik willen maken van de verschillende mogelijkheden van cloudomgevingen. Denk aan privacy gevoelige data die je in de private cloud onderbrengt en overige data die in de public cloud wordt ondergebracht.

Onze Managed Hybrid Cloud leveren wij on any cloud.

Wil je weten wat onze Managed Cloud voor jouw applicatie kan bieden?

Search