Legal & Finance

Jouw compliancy-, veiligheids- en beschikbaarheidsvraagstukken beantwoord met onze managed cloudoplossingen.

Wij garanderen dat jouw digitale informatie veilig beschikbaar is, onafhankelijk van derden, altijd en overal.

Onze ISAE 3402 type II-verklaring

Wij beschikken over een ISAE 3402 type II-verklaring, een veelgebruikte richtlijn voor het betrouwbaar verwerken van financiële gegevens. De verklaring garandeert inhoudelijke correctheid van de verwerking van gegevens binnen onze dienstverlening. Daarnaast maakt het verwerken van persoonsgegevens onderdeel van de verklaring hetgeen onze klanten het comfort geeft dat wij aandacht hebben voor deze gegevens. Door middel van ISAE3402 type II kunnen de opdrachtgevers van ACC ICT terugkerende toetsingsprocessen met hun accountants vereenvoudigen. Wij hebben over een langere periode aangetoond dat de nodige maatregelen effectief zijn toegepast. Dit is door een geaccrediteerde IT-auditor (RE) vastgesteld.
Een custom built cloud met maximale garanties
Managed Private Cloud
Een standaard cloud met maximale flexibiliteit
Managed Public Cloud
Een gecombineerde cloud met maximale efficiency
Managed Multi Cloud

Continuïteitsregelingen beschermen tegen faillissementen

Een faillissement leidt tot onvoorspelbare situaties. Deze onvoorspelbaarheid is ongewenst, aangezien de continuïteit van bedrijfskritische IT-omgevingen te allen tijde gewaarborgd dient te zijn. Niet alleen de continuïteit, ook het borgen van (klant)data, technische expertise en het voorkomen van datalekken dient tot in de puntjes geregeld te zijn.

Voor de ontwikkeling van onze continuïteitsregelingen werken wij nauw samen met de Universiteit Utrecht (meer informatie over deze samenwerking).

Tot onze klantenkring behoren onder andere:

“Vanuit De Nederlandsche Bank, toezichthouders en wet- regelgeving worden er hoge eisen gesteld aan onze IT-omgeving. Om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn wij met onze gehele IT-omgeving inclusief onze eigen verzekeringsapplicatie overgestapt naar de Managed Private Cloud van ACC ICT. De deskundigheid, adviezen en werkwijze van ACC ICT hebben ons overtuigd. Bijzonder tevreden zijn wij over het team van ACC ICT dat altijd voor ons klaarstaat”. - Kewal Lachman - ICT Manager, Robein Leven

Wil je weten hoe je voldoet aan de eisen vanuit DNB, toezichthouders en wet- en regelgeving?

Ik wil een vrijblijvende afspraak

Search