Managed Kubernetes

Verhoog de performance en ontwikkelsnelheid van je applicatie met je eigen container platform.

Efficiënter ontwikkelen door containerisatie

Optimaliseer je ontwikkelcapaciteit doordat applicaties zich altijd en overal hetzelfde gedragen, ongeacht de cloudinfrastructuur waarop ze draaien. Dat kan door gebruik te maken van containerisatie met behulp van bijvoorbeeld docker. De containers beschikken over alle onderdelen die nodig zijn om de applicatie te draaien. Hierdoor gedragen de containers zich in iedere fase van het ontwikkelproces (OTAP-proces) consistent. Dat levert veel tijd op want applicaties troubleshooten die zich tijdens productie anders blijken te gedragen dan tijdens het testen behoort tot het verleden.

Meer weten over Kubernetes op public cloud, private cloud of on premise?

Maak vrijblijvend een afspraak

Optimaal gebruik van resources met Kubernetes

Een applicatie die zichzelf herstelt, zonder downtime wordt geüpdatet, automatisch op- en afschaalt en natuurlijk geschikt is om op ieder cloufdplatform te draaien. Het kan met Kubernetes. Kubernetes is een geavanceerd en krachtig opensource platform dat in 2014 is gelanceerd door techgigant Google. Dit platform is ideaal om container-gebaseerde applicaties te orchestreren. Kubernetes is dé tool voor softwareontwikkelteams om efficiënt en cloudonafhankelijk bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen, automatisch te schalen, continuïteit te waarborgen en up-to-date te houden.

Kubernetes is...

Universeel
Kubernetes is een open source container platform dat universeel kan worden ingezet in: private cloud, public cloud, multi cloud en zelfs on-premise.
Beheersbaar
Kubernetes is schaalbaar, redundant, flexibel, ondersteunt automatische updates en tot op detailniveau configureerbaar.
Zelfherstellend
Kubernetes detecteert containers die niet goed functioneren, deze worden automatisch herstart, gerepliceerd en/of vervangen.

Managed Kubernetes

Groei en ontwikkeling versnellen door focus op je applicatieontwikkeling en het maximale uit je sprints halen. Dat is wat je wil. Voorkom afleiding door beheer en ad hoc werkzaamheden op complexe container platformen. Draag de verantwoordelijkheid voor de 24/7 beschikbaarheid van jouw containerapplicatie over aan een Kubernetes Certified Service Provider.

Onze Managed Kubernetes diensten zijn specifiek bedoeld voor softwareontwikkelteams die de voordelen van Kubernetes maximaal willen benutten en tegelijkertijd de DevOps-verantwoordelijkheden uit handen willen geven. Sinds 2016 bouwen wij Kubernetes platformen. Met deze platformen garanderen wij continuïteit voor containerapplicaties op ieder type cloudinfrastructuur én on premise.

Gecertificeerde Kubernetes specialist (KCSP)

Wij zijn als één van de weinige Nederlandse bedrijven Kubernetes Certified Service Provider (KCSP). Deze certificering hebben wij behaald doordat wij, middels referentieklanten, hebben aangetoond succesvol Kubernetes-platformen uit te rollen op onze private cloud (PHC), de public cloud van Microsoft (Azure Kubernetes Services) en on premise (infrastructuur van klanten). Op al deze infrastructuren voeren wij voor onze klanten het dagelijkse beheer en onderhoud uit.

Daarnaast zijn gecertificeerde medewerkers, het leveren van Kubernetes-consultancy én het delen van Kubernetes-kennis eveneens vereisten voor het behalen van deze felbegeerde KCSP-certificering.

Ontdek meer over Kubernetes & Docker

7/6/2020
Leestijd:
8 minuten

Unikernels: wat zijn het en wanneer zijn ze nuttig?

20/4/2020
Leestijd:
3 minuten

Kubernetes 1.18: meer functionaliteit en een verbeterde betrouwbaarheid

16/3/2020
Leestijd:
5 minuten

Containers 101: containers versus virtual machines

Search