Beoordeling op continuïteit, kwaliteit en betrokkenheid

Klanttevredenheidsonderzoeken 2016: ACC ICT scoort een 8,3

ACC ICT heeft een klanttevredenheidsonderzoek in 2016 het mooie gemiddelde cijfer van een 8,3 behaald. Negen belangrijke opdrachtgevers kregen in interviews vragen voorgelegd, alle in verband met de kernwaarden van ACC ICT: continuïteit, kwaliteit en betrokkenheid. De vragen gaan over thema’s als advisering, uitvoer van beheerwerkzaamheden, (technisch) kennisniveau, SLA’s, support en monitoring.

Van de negen beoordelingen was een 6,9 de meest kritische waardering en een 9,2 de beste. Met name de technische kennis bij de specialisten werd gewaardeerd, net als de manier waarop deze kennis in adviezen zichtbaar is. Het zero recurring-principe dat ACC ICT hanteert, waarbij niet symptomen maar oorzaken worden aangepakt, werd ook goed beoordeeld.

Paul Bijleveld, managing director van ACC ICT: “Klanttevredenheid is echt een speerpunt voor onze organisatie. Het is opvallend te zien dat onze klanten veel waarde toekennen aan onze technische knowhow. Ik ben trots dat we dit mooie cijfer hebben behaald.”

De onderzoeken zijn afgenomen tussen maart 2016 en januari 2017.