Managed OTAP is ons specialisme.

OTAP-hosting

Managed OTAP is ons specialisme. Wij ondersteunen softwareontwikkelaars, DevOps-teams en online dienstverleners ongeacht het onderliggende platform of het type cloud.

 

OTAP Ontwikkel fase

Ontwikkel
De applicatie wordt ontwikkeld in een speciaal opgezette ontwikkelomgeving.

OTAP test fase

Test
De applicatie wordt overgezet van de ontwikkelomgeving naar testomgeving.

OTAP Acceptatie fase

Acceptatie
Functionaliteiten worden in de acceptatieomgeving door de eindklant geaccepteerd.

OTAP Productie sase

Productie
De beheersprocessen zijn vastgelegd en nieuwe releases worden in productie genomen.

 

 

ACC ICT is specialist in het bouwen van hoog beschikbare ontwikkelomgevingen, die de basis vormen voor efficiënte ontwikkelprocessen. Wij ondersteunen softwareontwikkelaars, DevOps-teams en online dienstverleners ongeacht het onderliggende ontwikkelplatform. Een mooi voorbeeld van een managed OTAP-omgeving is waarbij de Ontwikkel- en Testomgeving ondergebracht worden in een public cloud (Amazon AWS en Microsoft Azure) en de Acceptatie- en Productieomgeving in de managed cloud van ACC ICT.

 

Vanuit ons specialisme weten wij dat een managed OTAP-omgeving zich niet altijd laat beperken tot vier fases. OTAPP (met een Pre-Productie fase) en OTAPU (met Uitwijk voorziening) zijn hier twee praktijk voorbeelden van. Wij ervaren in de praktijk dat elke ontwikkelomgeving uniek is en dat dit om specialistische kennis vraagt.

 

Download onze whitepaper: “De OTAP-ontwikkelstraat” »

 

Kubernetes         Docker

ACC ICT heeft gekozen voor Kubernetes als orchestratieplatform omdat dit platform ideaal is om continuïteit te bieden aan (Docker) containertechnologie. Alle onderdelen van het Kubernetes-platform draaien in containers, Dat maakt de oplossing ultiem beheersbaar en schaalbaar. Concreet betekent dit dat wij Softwareontwikkelaars en DevOps teams ondersteunen ongeacht het type cloud.  

Lees meer >

 

Vertel mij meer over de OTAP hosting van ACC ICT »

OTAPU: Uitwijklocatie

Hoewel de vier fases van essentieel belang zijn voor managed OTAP-hosting, is er een extra fase nodig om exact gewenste beschikbaarheid te garanderen: OTAPU, waarbij de U staat voor uitwijklocatie. Dit is een methode waarmee de IT-specialisten van ACC ICT hun vakkennis inzetten om IT-continuïteit en flexibiliteit te waarborgen.

Lees meer >