Efficiënt, en flexibel ontwikkelen

Managed OTAP

Focus op uw doestellingen en blijf full in control. Managed OTAP: Softwareontwikkeling met controle over de operations

Is software ontwikkelen of software online beschikbaar stellen de primaire focus van uw organisatie én wilt u wel zelf beheertaken uit kunnen voeren? Dan begrijpen wij hoe wij u kunnen helpen de Continuous Integration (CI) en Continuous Delivery (CD) pipeline efficiënt en betrouwbaar in te richten.

Juist daarom bouwen wij OTAP-oplossingen zodat u zich volledig kunt focussen op het realiseren van uw doelstellingen. Focussen op Dev- met de vrijheid zelf Ops-taken uit te voeren.

Managed OTAP

Download onze whitepaper: “De OTAP-ontwikkelstraat” »

Onze werkwijze

De Service Level Agreement (SLA) en de OTAP-omgeving zijn volledig in te richten conform uw wensen en eisen. Zo kunt u colocatie/housing met eigen apparatuur , een private cloud en bijvoorbeeld een publieke cloud als Amazon, Azure of Google combineren. De OTAP-omgeving is geheel conform uw wensen in te richten. Onze DevOps- en systeemexperts ondersteunen uw specialisten bij het ontwerp. Samen bouwen zij een OTAP-omgeving voorzien van alle connectiviteit tussen de verschillen de (cloud)omgevingen met uiteraard een optimale beveiliging.

Kiest u voor hosting bij ACC ICT dan wordt de omgeving onafhankelijk van derden aan u beschikbaar gesteld. Dit houdt in dat ACC ICT ten allen tijde de volledige eindverantwoordelijk neemt voor het behalen van de afgesproken Key Performance Indicators (KPI’s).

Managed OTAP

OTAP in eigen beheer

Onze OTAP-oplossing is uitermate geschikt voor het bouwen van geautomatiseerde deployment pipelines, containerinfrastructuren en orchestratie tools over meerdere (cloud)infrastructuren. Uw beheerders krijgen volledig toegang zodat ze zich naast het schrijven van code ook met beheer gerelateerde zaken bezig kunnen houden.

Zorgenloos programmeren en volledig het beheer door ACC ICT laten doen? Kijk dan bij Turnkey OTAP »