Extreem hoog beschikbaar en schaalbaar

IT-continuïteit

ACC ICT is specialist in IT-continuïteit. De IT-omgevingen van onze opdrachtgevers moeten áltijd beschikbaar zijn en downtime is uit den boze.

Wij realiseren IT-continuïteit op meerdere fronten:

  • Technologie
    Op technologisch gebied realiseren we IT-continuïteit door onze datacenteronafhankelijke infrastructuur. Op de infrastructuur zijn meerdere leveranciers, providers en datacenters aangesloten. Hierdoor maken wij rechtstreeks afspraken met onze opdrachtgevers op het gebied van functionaliteit en beschikbaarheid van de gehoste IT-omgevingen. Dankzij onze onafhankelijkheid van derden worden onze hostingdiensten nooit bedreigd door een technisch, economisch of juridisch probleem bij één van onze leveranciers of partners.
  • Organisatie
    Op organisatorisch vlak gaan we voor IT-continuïteit in onze werkwijze. Zo werken we volgens het ITIL-principe en hebben we meerdere certificeringen. ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011 bewijzen dat informatiebeveiliging en kwaliteit onze dagelijkse praktijk zijn. 
  • Juridisch
    Op juridisch vlak vraagt IT-continuïteit om andere maatregelen. In het scenario van een faillissement van ACC ICT brengen onafhankelijkheid, state-of-the-art technologie en gestroomlijnde processen geen redding voor onze hostingdiensten. Daarom hebben wij de continuïteitsregeling en de Stichting Continuïteit ACC ICT in het leven geroepen.

Oplossing op maat
Aan de hand van Recovery Time Objective (RTO) en Recovery Point Objective (RPO) kiest u voor de gewenste beschikbaarheid. Voor de ene organisatie is dat een on-premise oplossing met backup in een datacenter, voor de andere organisatie is dat een colocatieoplossing of volledig gehoste IT-omgeving binnen de datacenteronafhankelijke infrastructuur. Uw business is hierin bepalend.

Benieuwd wat er bij IT-continuïteit komt kijken? Schrijf je in voor de ACC ICT-nieuwsbrief!