Managed CI/CD

Hoog frequent nieuwe software releases en updates
uitrollen via CI/CD pipelines. Wij doen het.

Verhoog je ontwikkelcapaciteit door CI/CD

Haal meer uit je softwareontwikkelteam door het applicatieontwikkelproces volledig te automatiseren. De inzet van geautomatiseerde pipelines garandeert een consistente kwaliteit van je applicatie én geeft je ontwikkelcapaciteit een boost.

Verkort je time-to-market tot een absoluut minimum door parallel ontwikkelen en testen

Minimaliseer de doorlooptijd van releases door nieuwe applicatieversies en patches parallel aan elkaar te ontwikkelen en te testen. Door feature branching middels pipelines te automatiseren creëren wij een extreem korte time-to-market.  
Creëer een testomgeving On-demand
Automatisch een testomgeving beschikbaar op basis van de laatste versie van de code én cloudinfrastructuur. Dat noemen wij representatief testen. Reken voor eens en voor altijd af met dooddoeners als; 'it works on my pc'.
Verlaag je kosten met CI/CD
Kosten besparen met CI/CD pipelines. Doordat repeterende stappen worden geautomatiseerd hebben ontwikkelaars meer tijd beschikbaar voor applicatieontwikkeling. Daarnaast worden fouten voorkomen, dit verhoogt de kwaliteit van de code aanzienlijk.
Werk met de beste en nieuwste CI/CD tools
Ons CI/CD team zorgt dat je altijd beschikt over de laatste technieken waardoor het softwareontwikkelproces steeds optimaler verloopt én altijd de nieuwste vormen van softwareontwikkeling worden ondersteund.

Automatiseer je applicatieontwikkeling met onze Managed CI/CD

Wij zorgen dat jouw team het maximale uit het softwareontwikkelproces haalt. Ons CI/CD team staat voor je klaar om de pipelines te ontwerpen, bouwen en optimaliseren. Daarnaast onderhouden wij de pipelines, waarborgen de continuïteit van je applicatie én implementeren nieuwe pipeline-versies.

Meer weten over onze Managed CI/CD?

Dat we elke feature op een geïsoleerde omgeving kunnen testen, dat heeft het werk voor onze developers efficiënter en leuker gemaakt." - Martijn Smit, Scrum Master van de EO

Ontdek meer over CI/CD

Search