ACC ICT behaalt ISO 9001:2015-certificering voor kwaliteitsmanagement

ACC ICT heeft een nieuwe ISO-certificering voorkwaliteitsmanagement, ISO 9001:2015, toegevoegd aan haar portfolio. Dit is de meest recente en complete editie van de certificering.

 

Decertificering is gericht op kwaliteitsmanagement, in te zetten voor zowel producerende bedrijven als dienstverleners. ISO 9001 is een bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen opdit gebied en het verbeteren van efficiëntie. Bij externe audits werd onze organisatie door een onafhankelijke beoordelaar positief beoordeeld op verschillende onderdelen. Hiermee is het ISO 9001-keurmerk een feit. Eerder behaalden wij al certificeringen voor het beleid rondom informatiebeveiliging, namelijk ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011.

 “We zijn erg trots dat we deze nieuwe ISO-certificering hebben behaald. Deze certificering bevestigt aan onze huidige en toekomstige opdrachtgevers dat wij procesmatig werken en steeds op zoek zijn naar verbetering van processen. ISO 9001 is een heel mooie aanvulling op de certificeringen die wij eerder behaalden, ISO 27001 en NEN 7510. Met ISO 9001voegen we nu ook een bewijs van kwaliteit toe. Deze certificeringen bewijzen dat dit geen randzaken zijn voor onze organisatie. Het vormt de kern van onze dienstverlening”, aldus Marijn Lergner, kwaliteitsmanager bij ACC ICT.

 

Paul Bijleveld
Paul Bijleveld is Managing Director en Senior Partner bij ACC ICT. Hij nam het bedrijf in 1998 over van zijn vader en houdt zich sindsdien binnen ACC ICT bezig met het uitzetten van de strategie, ontwikkeling van de organisatie en business development. Paul schrijft graag over complexe IT-vraagstukken die herkenbaar zijn voor veel organisaties.

Meer kennis opdoen?

Bekijk onze whitepapers
Ga naar whitepapers

Search