Specialist in IT-continuïteit

ACC ICT is de specialist in IT-continuïteit. Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en KTO-beoordelingen van een negen zijn geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.

Van 1977 tot 2019 
ACC ICT BV werd in 1977 in Utrecht opgericht, onder de naam Accent Computer BV. In de eerste jaren lag de focus op het verhuren van computersystemen en rond de eeuwwisseling specialiseerde de organisatie zich in het beheren van complexe IT-infrastructuren. In 2002 voegden wij hosting aan onze dienstverlening toe en sindsdien zit IT-continuïteit in ons DNA, of het nu gaat om een gehoste, hybride of on-premise IT-omgeving.

In 2005 werd onze organisatie omgedoopt tot ACC ICT Support & Consultancy en sinds 2013 varen wij onder de vlag van ACC ICT (BV). In 2017 vierden wij ons veertig jarig bestaan. Dankzij onze rijke historie kunnen we bouwen op een schat aan ervaring en dat merken onze opdrachtgevers direct. Met vele van hen groeien we door in langdurige samenwerkingen. Vijftien jaar (of zelfs meer) is geen uitzondering. Wij werken veel samen met softwareontwikkelaars, online dienstenaanbieders en technisch georiënteerde organisaties.

Meer weten over onze organisatie? Schrijf je in voor de ACC ICT-nieuwsbrief! 

Van verhuurder naar specialist
Onze organisatie is in de loop der jaren uitgegroeid van verhuurder van computersystemen tot specialist in IT-continuïteit. Wij onderstrepen onze ambities met partnerships en certificeringen voor zowel onze medewerkers als onze organisatie. Onze core business is het ontwerpen, implementeren, migreren, hosten en beheren van complexe IT-omgevingen, waarbij 100 procent beschikbaarheid de norm is. Die mate van IT-continuïteit realiseren wij dankzij technologische, organisatorische en juridische maatregelen rond onze datacenteronafhankelijke infrastructuur

specialist in IT-continuïteit