Continuïteit, kwaliteit en betrokkenheid

Kernwaarden

Vakkennis is essentieel in het IT-vakgebied, maar niet het enige dat telt. Bij ACC ICT gaat het naast de inhoud om de vorm. Onze specialisten werken en handelen volgens onze kernwaarden: continuïteit, kwaliteit en betrokkenheid.

  • Continuïteit
    De continuïteit van onze IT-oplossingen staat voorop. Zo werken wij volgens het zero recurring-principe (geleend uit de vliegtuigindustrie): incidenten en calamiteiten kunnen plaatsvinden, maar geen tweede keer. Een issue lossen we eerst op. Daarna trekken wij onze lessen en zorgen dat het probleem zich niet herhaalt. Dat geldt ook voor alle andere IT-omgevingen die ACC ICT host en beheert in de datacenteronafhankelijke infrastructuur.
  • Kwaliteit
    De kwaliteit van onze diensten en producten is ons veel waard. We streven daarbij naar first time right, een begrip binnen lean manufacturing. Onze oplossingen leveren we in één keer goed, conform afspraken. Voor deze werkwijze zijn wij ISO 9001-, ISO 27001– en NEN 7510gecertificeerd en beschikken we over een ISAE 3402 type II-verklaring.
  • Betrokkenheid
    Onze hang naar continuïteit en kwaliteit is een gevolg van onze betrokkenheid bij onze opdrachtgevers. Continuïteit en kwaliteit zijn hun beweegredenen om voor ACC ICT te kiezen. Een logisch gevolg is dat wij gaan voor de extra mile. We doen graag iets sneller, beter of eerder dan afgesproken.

DNA
De drie kernwaarden spelen een belangrijke rol binnen het ACC ICT-team. Onze doelstellingen en kernwaarden zitten in ons DNA en komen dagelijks terug in ons werk. Ze zijn de verbindende factor tussen onze specialisten.

Meer weten over ACC ICT? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!