Wij creëren multicloud OTAP-omgevingen voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun bedrijfskritische applicaties. Met onze oplossingen bieden wij onze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. De vereiste IT-continuïteit is het belangrijkste uitgangspunt om tot de voor u best passende OTAP-oplossing te komen.

Onze continuïteitsregelingen zijn sinds 2016 onze antwoorden op prangende vragen rondom faillissementsrisico’s.
Launching customer TimeTell legt het belang van een continuïteitsregeling speciaal voor softwareontwikkelaars uit.

De Turnkey OTAP-oplossingen van ACC ICT.

Realtime reisinformatie als praktijkvoorbeeld van onze hostingdiensten voor softwareontwikkelaars. Een impressie van onze datacenteronafhankelijke infrastructuur kunt u bekijken op de tijdstippen 0:39 en 1:13.

Onze oplossingen

Game-Developers-Working

Multicloud strategie

Dit betekent dat eerst gekeken wordt of de oplossing binnen de gestelde wensen en eisen op een publieke cloud kan landen. Als er vanwege stikte wet- en regelgeving een private cloud gewenst is, dan wordt bepaald welke private cloud de beste oplossing is.

Lees verder »

Managed OTAP

Managed OTAP is uitermate geschikt voor het bouwen en indien gewenst zelf kunnen beheren van geautomatiseerde deployment pipelines, containerinfrastructuren en orchestratie tools over meerdere (cloud)infrastructuren.

Lees verder »

Turnkey OTAP

Onze Turnkey OTAP-oplossing is uitermate geschikt voor software ontwikkelaars, DevOps-teams en online dienstverleners die aan strikte wet- & regelgeving dienen te voldoen en zich volledig willen focussen op hun core business.

Lees verder »

Onze certificeringen

certificeringen

ACC ICT is ISO 9001-, ISO 27001– en NEN 7510-gecertificeerd en beschikt over een  ISAE 3402 type II-verklaring.